Onno, dank je wel voor je warme betrokkenheid tijdens de afgelopen bijzondere dagen. Je was onze rots in de branding. Chapeau!

Namens de familie Jansen

Roelf Pot

Beste Onno en Daniëlle,

Voordat mijn man, Ton Oostrum, overleed hebben wij Onno ingeschakeld om over de dag van afscheid te praten. Ton en Onno kenden elkaar van de start van hun onderneming. Ton wilde gelijk Onno vragen om zijn afscheid te regelen. Ton had al een goede indruk van Onno en ik kon me er helemaal bij aansluiten.
Toen het na 9 dagen zover was, heeft Onno het heft in handen genomen. Stap voor stap leidde hij ons naar de definitieve dag van het afscheid. 24/7 konden we van de familiekamer gebruik maken en stond hij ons met raad en daad bij.
Op de dag zelf hebben Onno en Daniëlle ons heel rustig de dag door begeleid. Respectvol en in alle rust ging alles zoals we het besproken hadden: het sluiten van de kist, het vervoer naar de kapel in de witte auto’s, het wachten tot we de dienst zouden beginnen, de dienst zelf, het vervoer naar het crematorium, het definitieve afscheid, echt een respectvol en waardevol afscheid van mijn geliefde.
Dank je wel Onno en Daniëlle voor alle steun, warmte, begrip, ideeën en ruimte om alles te bespreken en uit te voeren zoals het gegaan is. Je had zeker van Ton ook complimenten gekregen voor jullie betrokkenheid en uitvoering.

Marian Voorberg-Oostrum

Marian Voorberg-Oostrum

Beste Onno,

Wat een warmte en aandacht hebben wij gekregen bij de uitvaart van mijn man Ed. Hier heb ik geen woorden voor. Zoveel zorgzaamheid en medeleven en ook meedenken in deze verdrietige tijd. Grandioos! Ook namens vrienden en familie, die het jammer vinden dat je in het oosten werkzaam bent. Nogmaals enorm bedankt voor alles wat je voor gedaan hebt. Het was een perfect afscheid voor Ed. Het kon niet beter!

Vriendelijke groet,

Cisca van den Broek

Lieve Onno,

Wederom mijn dank voor het verzorgen van deze mooie uitvaart van mijn lieve vader. En de begeleiding tot in de “laatste kamer”…

Oog voor detail heb je nog steeds en ook de verwoording in jouw toespraak was prachtig. Met o.a. de verwerking van de bijzonderheid van zijn sterven op Valentijnsdag, chapeau!

Een uitvaartbegeleider met een gouden randje; nog steeds!

Lieve groetjes,

Gemma