De fijnste eigenschap van Onno is de manier waarop hij ruimte en tijd geeft en tevens helder en duidelijk is over de stappen die genomen moeten worden. Wij voelden ons nooit gehaast of verloren bij beslissingen die voor ons stonden. Er was voor ons alle tijd en ruimte om volledig aandacht te geven aan het afscheid nemen van onze vader, op een waardige en mooie manier. Onno was daar een groot onderdeel van waardoor we nu met een goed en trots gevoel terug kunnen kijken op de begrafenis van mijn vader.

De helderheid en tevens de ruimte die Onno op zo’n overdonderend moment biedt, geeft veel vertrouwen om elk ritueel wat bij het afscheid hoort aan te kunnen gaan. Het heeft het geven van een plek van dit verlies enorm geholpen. Er is niets aan te merken op iemand die zoveel ondersteuning geboden heeft als Onno!

Dennis Tiecken
Wij hebben de week als heel bijzonder ervaren. Hoe Onno ons begeleid heeft was heel bijzonder en vol rust. De familiekamer hebben we als zo’n prettige ruimte ervaren. En dat lag niet alleen aan de chocolaatjes hoor…
Daar zijn we je nog steeds dankbaar voor.
Dank je wel wat je voor ons hebt gedaan en voor onze vader!
Alette Koopman

Onno, dank je wel voor je warme betrokkenheid tijdens de afgelopen bijzondere dagen. Je was onze rots in de branding. Chapeau!

Namens de familie Jansen

Roelf Pot

Beste Onno en Daniëlle,

Voordat mijn man, Ton Oostrum, overleed hebben wij Onno ingeschakeld om over de dag van afscheid te praten. Ton en Onno kenden elkaar van de start van hun onderneming. Ton wilde gelijk Onno vragen om zijn afscheid te regelen. Ton had al een goede indruk van Onno en ik kon me er helemaal bij aansluiten.
Toen het na 9 dagen zover was, heeft Onno het heft in handen genomen. Stap voor stap leidde hij ons naar de definitieve dag van het afscheid. 24/7 konden we van de familiekamer gebruik maken en stond hij ons met raad en daad bij.
Op de dag zelf hebben Onno en Daniëlle ons heel rustig de dag door begeleid. Respectvol en in alle rust ging alles zoals we het besproken hadden: het sluiten van de kist, het vervoer naar de kapel in de witte auto’s, het wachten tot we de dienst zouden beginnen, de dienst zelf, het vervoer naar het crematorium, het definitieve afscheid, echt een respectvol en waardevol afscheid van mijn geliefde.
Dank je wel Onno en Daniëlle voor alle steun, warmte, begrip, ideeën en ruimte om alles te bespreken en uit te voeren zoals het gegaan is. Je had zeker van Ton ook complimenten gekregen voor jullie betrokkenheid en uitvoering.

Marian Voorberg-Oostrum

Marian Voorberg-Oostrum