Familiekamer

Een vraag die wij regelmatig krijgen, is waar wij na een overlijden de overledene opbaren. Een mooie manier om afscheid te nemen van een geliefde is om de overledene thuis in de vertrouwde omgeving op te baren. Dit is alleen niet altijd mogelijk of wenselijk. In die gevallen maken wij gebruik van onze familiekamer in Lieren. Een kamer waarin familie in alle rust, op hun eigen manier en tijd afscheid kan nemen van hun geliefde.

Familiekamer

In Lieren heeft Wenz Uitvaart een opbaarkamer waarvan nabestaanden 24 uur per dag gebruik kunnen maken.

De familiekamer is onderdeel van Het Trefpunt: het zalencentrum achter de Protestante Kerk in Lieren (Lierderstraat 7) en heeft een eigen entree. Voordeel van deze locatie is de ruime parkeergelegenheid, de mogelijkheid om in de grote zaal de condoleance te organiseren en in de multifunctionele kerkzaal kan een al dan niet kerkelijke uitvaartplechtigheid worden gehouden.

Inrichting

Uiterste zorg hebben wij besteed aan de inrichting van de familiekamer zodat deze een huiselijke sfeer heeft.

De opbaarplek is van het zitgedeelte afgeschermd. In het zitgedeelte staat een comfortabele bank geplaatst met bijpassende fauteuils. Er is een toilet aanwezig.

Verder is de familiekamer sfeervol gemaakt met verlichting, tafeltjes, schilderij, wandversiering, planten, kussens en diverse accessoires. Gebruik van koffie, thee en frisdrank is inbegrepen.

Benieuwd?

Hieronder treft u een aantal foto’s aan van onze familiekamer zodat u een indruk krijgt. Tevens ziet u er een aantal foto’s van de naastgelegen kerkzaal welke voor zowel kerkelijke als niet-kerkelijke uitvaarten ingezet kan worden.

Wilt u meer weten over de familiekamer of een kijkje nemen in de familiekamer en/of de kerk? Dat kan natuurlijk altijd. Neemt u dan even contact met ons op. Dat kan door te bellen of te mailen.

contact@wenz-uitvaart.nl     (055) 367 11 66