Extra diensten

Naast het perfect regelen en uitvoeren van een uitvaart biedt Wenz Uitvaart meer! Wij helpen u ook graag als u op voorhand vragen heeft of bij in leven zijn uw wensen en ideeën wilt bespreken.

Het is goed om vooraf na te denken en na te gaan in hoeverre zaken goed zijn geregeld. Dat kan dan gaan over bijvoorbeeld de financiën, want wat kost een uitvaart eigenlijk? Maar ook is het verstandig om te controleren of en welke verzekeringen er zijn en hoeveel deze uitkeren. En wat dacht u van het voor nabestaanden makkelijk maken van het opzeggen van social media accounts? Of het mogelijk maken om weer toegang te krijgen tot digitale informatie op een computer of mobiele telefoon!

Ook na afloop van een uitvaart houdt het voor ons niet op. Natuurlijk mag u van ons goede nazorg verwachten, maar ook kunnen wij hulp bieden bij juridische, fiscale en administratieve vraagstukken. Ook kunnen wij helpen bij het ontruimen van een woning of de verkoop van huisraad.

U ziet, Wenz Uitvaart is meer dan zomaar een uitvaartonderneming! Wij helpen u graag verder. Bel of mail ons als u vragen heeft of hulp nodig heeft.

(055) 367 11 66   contact@wenz-uitvaart.nl