Eerlijke prijs

Er zijn veel onduidelijkheden over de kosten die bij een uitvaart in rekening worden gebracht. Wij houden bij Wenz Uitvaart niet van onduidelijkheden en werken daarom anders!

“een perfecte uitvaart tegen een redelijke prijs”

Wenz Uitvaart hanteert een volledig transparant kostenmodel. Wij werken met een vast bedrag voor het aannemen en regelen van de uitvaart. Daarbij hanteren wij een lager bedrag voor een uitvaart zonder condoleance dan wanneer er wel een condoleance plaatsvindt. Logisch toch?

Daarnaast hanteert Wenz Uitvaart geen¬†winstopslag op het leveren van goederen en diensten van derden. U betaalt bij ons dus de inkoopprijs voor de uitvaartkist, bloemen, rouwvervoer, catering, etc. U ontvangt desgewenst een kopie van onze inkoopfacturen. Een financieel voordeel dat voor u kan oplopen tot vele honderden euro’s.

Zo geven wij invulling aan kostentransparantie. Wenz Uitvaart staat voor een perfecte uitvaart tegen een eerlijke prijs.

Wat kost een uitvaart?

Hoeveel een uitvaart kost, is op voorhand natuurlijk niet te zeggen. Dat hangt van veel factoren af. Een crematie is meestal voordeliger dan een begrafenis, 200 kaarten versturen is duurder dan 50 kaarten versturen, etc.

Kortom, de kosten van een uitvaart hangen af van uw persoonlijke wensen. Omdat Wenz Uitvaart transparant wil zijn, vermelden wij onze tarieven gewoon op onze website. U kunt deze hier vinden.

Verzekerd?

Heeft u een begrafenis- of uitvaartverzekering afgesloten? Ook dan kunt u bij Wenz Uitvaart terecht! U bent namelijk niet verplicht uw uitvaart door die verzekeraar te laten uitvoeren.

Kiest u ervoor de begrafenis of crematie door Wenz Uitvaart te laten verzorgen, dan keert de verzekeraar een bedrag uit in plaats van de diensten zelf te regelen. Meld in dat geval duidelijk bij uw verzekeraar dat u de uitvaart door Wenz Uitvaart laat verzorgen.