Even voorstellen

Wie wij zijn

_MG_7829_7908

 

Wenz Uitvaart neemt u bij de hand

Een mooie uitvaart, persoonlijk en perfect verzorgd. Dat is wat u het liefst wilt wanneer uw naaste komt te overlijden.

Wat voor de één vanzelfsprekend lijkt, is voor iemand anders juist bijzonder. Daarom neemt Wenz Uitvaart u bij de hand vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van het afscheid.

Met veel respect voor de wensen van de overledene én de nabestaanden. Hoe stond de overledene eigenlijk in het leven? Wat vinden de nabestaanden belangrijk bij het afscheid? Daar gaat de aandacht van Wenz Uitvaart naar uit. Dat een afscheid er voor ieder verschillend uitziet, spreekt bij ons voor zich.

Waardig en herkenbaar voor de nabestaanden, daar zorgt Wenz Uitvaart voor.

OnnoVera

Onno en Vera van Andel verzorgen het van A tot Z

Wie Wenz Uitvaart inschakelt voor een afscheid, kan rekenen op een geruisloze organisatie. De persoonlijke aanpak van Wenz Uitvaart is in handen van Onno en Vera van Andel. Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart en Vera is de oprechte kracht achter de schermen.

Beiden vinden het heel belangrijk om goed te luisteren en bieden bovendien een waardevolle rol bij de laatste verzorging. Zij weten dat de dag van de plechtigheid mag draaien om de laatste wensen van de overledene en de nabestaanden.

Dat verklaart meteen de Z van Wenz. En, alles verzorgd, van A tot de laatste letter…

_MG_7787_7867

Wat zijn uw wensen eigenlijk?

Zou u kiezen voor een traditionele plechtigheid? Of kiest u voor een uitvaart met een meer persoonlijke touch?

Wenz Uitvaart weet goed wat er mogelijk is en kent de weg. Samen met betrouwbare partners zorgen Onno en Vera van Andel voor een sfeer waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug zullen kijken.

Het is verstandig om een afscheid voor te bereiden. Wilt u zich nader oriënteren? Of heeft u direct de zorg van Wenz Uitvaart nodig? Neem gerust contact op met Onno en Vera van Andel. Zij helpen u graag verder.

Onno van Andel
Onno van Andel
Onno is het toegankelijke aanspreekpunt van Wenz Uitvaart. Na gewerkt te hebben bij zowel een verzekeraar als een automatiseringsbedrijf heeft Onno in 2013 besloten zijn hart te volgen en te kiezen
Vera van Andel
Vera van Andel
Vera is de oprechte kracht achter de schermen. Haar inlevingsvermogen, flexibiliteit en kwaliteitsborging zijn een belangrijke toegevoegde waarde voor Wenz Uitvaart. Indien mogelijk neemt Vera samen met Onno de laatste verzorging
Daniëlle Kronmöller
Daniëlle Kronmöller
Daniëlle verzorgt de bemiddeling voor ouders die opvang zoeken voor hun kind(eren) bij gastouders. Ze luistert, ziet en voelt wat mensen belangrijk vinden en zoekt vervolgens naar een passende oplossing.  Het afgelopen jaar heeft
Jan Lammers
Jan Lammers
Jan is het gezicht van Wenz Uitvaart in Vaassen. Hij is een bekende verschijning in Vaassen. Jan had er jarenlang een bloemenzaak in het centrum van het dorp. Door het maken van

de naam wenz

Respect voor traditie, ruimte voor vernieuwing

Bij uitvaarten draait het om de wens van de overledene en van de nabestaanden. Voor ons was het dus logisch om in de naam van ons uitvaartbedrijf ‘wens’ centraal te stellen. Verbaasd waren wij dat de naam ‘wens’ in combinatie met uitvaart nog niet bestond.

de zOm te benadrukken dat het bij ons om het inwilligen van de laatste wens gaat, hebben wij de de ‘s’ vervangen door de laatste letter van het alfabet en zo ontstond de naam Wenz Uitvaart. Daarnaast nemen wij nabestaanden bij de hand vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van het afscheid.
Geheel verzorgd, van A tot de laatste letter…

oie_transparent-2

Ons motto is: respect voor traditie, ruimte voor vernieuwing. Dat blijkt ook uit ons logo. Het woord ‘Wenz’ is opgebouwd uit een modern lettertype, terwijl voor het woord ‘uitvaart’ is gekozen voor een traditioneel lettertype.

cropped-favicon-wenz1.jpgDe afbeelding boven de letter ‘e’ is het symbool asterisk. Van oudsher wordt dit teken gebruikt om de geboortedatum van iemand aan te duiden. Wij vonden dat een mooie afbeelding om te gebruiken, waarbij ‘wenz’ symbolisch in staat tussen geboorte (asterisk) en overlijden (uitvaart). Met enige inbeelding kan in de asterisk ook een ster aan de hemel worden gezien of zelfs een persoon.

Tenslotte iets over de kleuren. Bewust hebben wij niet gekozen voor traditioneel paars of zwart, maar voor overwegend een donkergrijze tint met rode accenten. Als u goed kijkt, ziet u dat de kleur rood niet egaal is maar verloopt van licht naar donker. Geen mens is immers helemaal egaal, maar de kleur van een persoon ontwikkelt zich gedurende de jaren. De kleur rood staat symbool voor liefde, warmte, energie en passie.